Centrum

Set Descending Direction

8 Items

per page
Set Descending Direction

8 Items

per page

CENTRUM TABLETTEN – SEURENHEALTH

Waarom zijn vitaminen en mineralen zo belangrijk om gezond te blijven? Vitaminen en mineralen zijn cruciaal voor je hele lichaam. Ze zijn onmisbaar om gezond te blijven én essentieel om gezond ouder te worden. Je krijgt de juiste vitaminen en mineralen binnen door gezond en gevarieerd te eten, dat is een goede basis. Maar ja: dat lukt niet elke dag. Daarom zijn multivitaminen een goede aanvulling. Met name voor kinderen, 50-plussers en zwangere vrouwen, die vaak extra bouwstoffen nodig kunnen hebben. Vitaminen en mineralen zijn belangrijk voor het immuunsysteem, de groei, het gezichtsvermogen, een gezonde huid en bijvoorbeeld sterke botten.

Vitaminen en mineralen zijn stoffen in de voeding. Ze zijn onmisbaar voor het goed functioneren van je lichaam. Je hebt ze slechts in hele kleine hoeveelheden nodig, maar je lichaam kan ze niet (genoeg) zelf aanmaken en moet ze daarom uit de voeding halen. Eventueel aangevuld met een tablet multivitaminen of multimineralen, zoals Centrum. 

Moeheid en lusteloze gevoelens kunnen ontstaan door een vitaminetekort in de voeding, maar ook door oorzaken als stresssituaties en te weinig slaap. Vermoed je zelf dat het aan je eetgewoonten ligt, probeer die dan te verbeteren. Een multivitamine zoals Centrum helpt daarbij het tekort in je voeding aan te vullen en ondersteunt je dagelijkse energiebehoeften. 

Blijf ik gezond door elke dag een multivitamine met mineralen in te nemen? Je weet dan in ieder geval dat je voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt en dat is natuurlijk gunstig om je gezondheid op peil te houden, ook op de langere termijn. Een gezonde leefstijl helpt daar ook bij. Denk aan gezond eten, voldoende bewegen, voldoende ontspanning en natuurlijk: niet roken. Baby’s, kinderen, jongeren, volwassenen, 50-plussers Centrum past bij zo’n gezonde levensstijl. Iedereen heeft vitaminen en mineralen uit de voeding nodig. Van jong tot oud. Elke dag, het hele jaar door! Deze vitale stofjes zijn namelijk essentieel voor het behoud van een goede gezondheid. Voor een gezonde groei van kinderen, pubers en jongeren; voor fitte, gezond blijvende volwassenen en natuurlijk ook om gezond oud te worden. Vitaminen en mineralen houden bijvoorbeeld je sterke botten, goede geheugen en hele immuunsysteem in stand.

CENTRUM TABLETTEN - ONLINE BESTELLEN

Bij de SeurenHealth kun je eenvoudig, veilig en snel jouw gewenste Centrum tabletten bestellen! Als je op werkdagen voor 16:00 je bestelling plaatst, wordt de bestelling de volgende dag al geleverd, wij verzenden het pakket nog dezelfde dag. Zo heb je jouw Centrum tabletten de volgende dag nog in huis en kun je ze meteen gaan gebruiken. Daarnaast betalen wij de verzending als je voor meer dan €95,- bestelt. Klanten beoordelen Seurenhealth met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant! In de webshop van Seurenhealth vind je een ruim assortiment met Thermacare warmtepleisers. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!